ЕКИП

Писмо от основателите

Добре дошли на страницата на International School Uwekind. Надяваме се да усетите духа и настроението на нашата забележителна училищна общност, както и да намерите полезна информация.

Нашето училище измина дълъг път откакто отвори врати през 1997 година. И до днес то е дом за ученици и учители, които не спират да се развиват, да изследват и да променят представите за учене и преподаване.

Ние имаме невероятната възможност да образоваме и насърчаваме бъдещи граждани и лидери. Когато младите хора действат, движени от своята страст и любопитство, това развива както тях, така и интереса им към обкръжаващата ги среда.

Ключът към успеха на едно училище според нас е в персоналния подход, в стремежа към развитие на цялостната личност и разкриване на талантите на всеки ученик.

Поздрави,

Нашите лидери

Стефка Мартинова

Заместник-директор на детската градина и преподавател.

stefka.martinova@uwekind.bg

Аглика Дамаскова

Заместник-директор по учебната дейност и Middle Years Programme координатор.

aglika.damaskova@uwekind.bg

София Варадинова

Заместник-директор по учебно-възпитателната дейност в начален етап.

sofia.varadinova@uwekind.bg

Ива Досева

CAS координатор

iva.doseva@uwekind.bg

Надежда Неделчева

Заместник-директор по административната дейност.

nadezhda.nedelcheva@uwekind.bg

Десислава Илиева

Заместник-директор по административната дейност и Diploma Programme координатор

desislava.ilieva@uwekind.bg

Иван Илиев

Primary Years Programme координатор

ivan.iliev@uwekind.bg

Борслава Анастасова

Extended Essay координатор

borislava.anastasova@uwekind.bg

Нашият екип

В Увекинд работят повече от 80 висококвалифицирани преподаватели, които осигуряват толерантна и подкрепяща учебна среда за своите ученици.

Inquirers

Knowledgable

Balanced

Principled

Communicators

Нашите учители за Увекинд

Станете част от нашето Увекинд семейство и споделете с нас едно вълнуващо училищно приключение!

Преди години чух от един невероятен човек и учител, че „и Пипи има нужда от училище“. Вероятно от нашето училище, където има място за всеки. Защото се грижим за всеки един Uwekind, опитвайки се да му дадем необходимото за неговото лично израстване. Защото се стараем да запазим любопитството му и да му дадем шанс да развива способности и умения, които ще са му по-потреби от точни факти и наизустени правила. Защото никога не скучаем, а опитваме нови, интересни неща – в класната стая и извън нея.

Евелина Евлогиева

Преподавател по немски език

Увекинд ми даде възможност да разбера истинския смисъл да бъдеш учител в днешно време. Колегите, атмосферата, начинът ни на работа и проектите, които правим заедно, ме карат постоянно да се развивам, да търся и да намирам правилните подходи в преподаването. И най-хубавото от всичко е, когато видя как всичко това мотивира и вдъхновява нашите ученици. За мен Увекинд е работата, на която ходя с удоволствие всеки ден.

Иван Илиев

Преподавател по български език и литература

Pin It on Pinterest