С випуск 2019 имаме особена емоционална връзка. Може би защото имахме не просто възможността да преживяваме заедно всички предизвикателства, но и се наложи взаимно да се променяме, за да се справим.
И така…по традиция…

САРА – Чаровна, талантлива, малко … неорганизирана и не особено подредена. Сара може толкова много и макар че трудно решава да направи нещо по-обемисто, винаги изненадва с оргиналността и идеите си. Истинското въодушевление, кето изпитва при откриването на нови неща ще помага на твореца в нея да намира път навън, за да радва другите и да прави реалността по-красива.

АРИ – Леко загадъчен, добре възпитан, особено пестелив в изразходване на енергия за учебни цели. Ари се появи при нас като герой /анимационен/ и остана герой. Сигурна съм, че той ще открие своя филм и ще го превърне в хит.

АНДИ – Усмивката ти действа и покорява. Използвай я. бъди все така уверен, все така пробивен! Все така убеден. Светът те чака!

ЛЪЧО – Мощен на терена…скромен в час. Може да постигнеш всичко с лекота! Успех, момче!

ЕМО – Чаровен, винаги обран и умерено упорит и в действията, и в желанията си.

Анди, Лъчо и Емо дойдоха заедно, с амбиция да учат в Увекинд и умения да се състезат за Увекинд. И така превърнаха желанията си в постижения за Увекинд.

Ех, ЧАВО – Още си спомням хитрите очички и чаровната усмика, които ме убедиха да пиша 6 на недотам отлична презентация в 6 – ти клас. От запалено по футбола момче Чаво се превърна в достолепен младеж, излъчващ самочувствие и увереност. Обичам да ме убеждава в правотата си и да ме забавлява с чувството си за хумор. Харизмата задължава, тъй че… обречен си на успех, момче!

НАТАЛИ – Княжевското момиче с опашки и панделки в косите стана сериозна госпожица с ясни цели. Натали озаряваше с усмивките си часовете, успокояваше с хладнокръвието си споровете в класа и украсяваше с гласа си концертите на Увекинд. Имаш много сила, Натали! Нека тя те превърне в успяла и щастлива!

Ееех, ЦЕЦО! – Много умен, много можещ и много умел в прикриването на тези качества. Силно мнение, силен инат, силен характер. Знае какво иска и кога го иска. Затова и го получава. Цецо е едно от моите предизвикателства – и като учител, и като възпитател, и като човек. И така се превърна и в моя гордост! Успех, момче!

Ееееех, НИКОЛЕТА! – Опитахме се да се разделим няколко пъти. Не се получава! До сърцето на Ники се стига трудно, но един начин е сигурен – трябва да се съгласяваш с нея, защото тя винаги е права!
Ники, обичам твоята увереност, възхищавам се на твоята компетентност и завиждам на ясните ти цели и схемите за постигането им. Не се разделям с тебе, защото не мога. И не искам! Успехът е с теб!

Випуск 2019
Една от характерните особености на този випуск беше тайното им мото: „Да не се престараваме!“
Но това нямаше значение, защото ние се гордеем с вас и ви обичаме.
Випуск от самостоятелни бойни единици, които успяват да действат изключително успешно заедно – и да променят учебна програма, и да организират парти. Сигурна съм, че ударната ви сила ще ви доведе до мястото, на което искате да сте. Защото това го можете! Бъдете там, къдете желаете и правете това, което ви доставя удоволствие и ви носи удовлетворение.

Успех, момичета и момчета – Увекинд 2019!

Pin It on Pinterest